Home
Diensten
Sterk in werk traject
Eenvoudig denken gesprek
Online aan je loopbaan werken
De coach
Blog
Contact

Wat als het leven een dikke streep door jouw plannen trekt?

En hoe je dat op kunt lossen?

Ineens gebeurt het onverwacht, je hebt er niet op gerekend, het gebeurd alleen bij anderen en nu, nu ben jij aan de beurt. De onverwachte gebeurtenis, die je of misschien niet hebt aan zien komen en nu binnen dendert als en locomotief die te hard het station binnenrijdt en nog net tijdig kan stoppen of

Wat je instinctief al weet, hebt gehoord, gevoeld of hebt bedacht maar weg hebt gestopt als een te grote lading in een te kleine kofferbak.

Kortom daar is die streep, die dikke streep die genadeloos zonder rekening te houden met jouw gevoelens, goede bedoelingen, beste intenties, harde werken, er altijd zijn voor anderen, snoeihard een einde maakt aan jouw plannen. Aan jou ideeën, verlangens, en uitwegen.

Burn of bore out, reorganisatie, klachten in lijf en leden, bedrijfsovernames, onzekerheden, baanverlies, demotie. Allemaal strepen, dikke strepen die jouw leven op zijn kop zetten, tot stilstaan brengen, je de adem benemen.

En dan... is er geen koffie nee dan is het hoe nu verder met je leven, wensen, verlangen, ideeën, financiën?

Wat is het antwoord, hoe los je het op zodat je weet hoe je verder kunt?

Allereerst ja, je kunt verder, je het leven is rekbaar, ja de mens is rekbaar en ja er een horizon.

Gaat dat vanzelf Nee, niets gaat vanzelf.

Heb je daar wat voor de doen? Ja daar heb je wat voor de doen.

Gaat dat makkelijk? Nee, het gaat niet altijd makkelijk het wordt wel gemakkelijker, het gaat wel soepeler.

Want de ervaring leert als jij weet wat jouw te doen staat in dit leven ten behoeve van jezelf, voor anderen.

Dan dender jij als een trein over die dikke streep heen, dan leer je van die streep, dan waardeer je de streep en pak je de streep en trek jij zelf de nieuwe lijnen in je leven.

Waar heeft dat mee te maken?

Stap 1 Stilstaan en bezinnen

Stap 2 Ontdekken waar je voor bedoeld bent

Stap 3 Weten hoe je bij kunt dragen met jouw specifieke talenten

Stap 4 Toepassen van wat je weet

Stap 5 Creëren van je eigen horizon

Stap 6 Go

Dan is er een nieuwe horizon, nieuwe ideeën en kansen. Kun je slagen maken in plaats van je te laten verslaan. Sta je op in plaats van te liggen.

Dus wil jij dealen met de streep die het leven door jou plannen trekt. Hoe je een nieuwe horizon kunt vinden en vooral hoe erachter komt wat jij te doen hebt, laat het mij weten, gaan wij samen met jouw dikke streep aan de slag.We pakken hem aan, rekken hem uit, we maken er korte metten mee, buigen hem om. Dat wat jij nodig hebt om verder te kunnen met jou leven met plezier en voldoening zodat jij zin krijgt in jouw toekomst en deze zelf vorm kunt geven. Dat doen we samen binnen een van te voren afgesproken periode met resultaat

We lossen het samen op

Zie het net als een taartje dat je in de etalage aanstaart, waar je niet langsloopt en verlangend naar kijkt, maar naar binnen gaat, het koopt en met smaak opeet zonder daar spijt van te hebben.

Met hoofd en hart, tot he point, concreet en met resultaat.

Ik nodig je van harte uit om te reageren
Deze pagina delen: