Home
Diensten
Sterk in werk traject
Eenvoudig denken gesprek
Online aan je loopbaan werken
De coach
Blog
Contact

Ontdekkingsreis

Hoe kom jij erachter wat er voor jou te ontdekken valt?

En welke kansen dit jou kan bieden

Speciaal voor vrouwen?

Binnenkort verzorg ik samen met een collega een korte workshop tijdens een dag over jouw Persoonlijke ontdekkingsreis. Georganiseerd door FAM op 21 april bij het Forum in Roermond.

In mijn dagelijkse werk begeleidt ik zowel mannen als vrouwen die te maken krijgen met gebeurtenissen in hun leven. Die zorgen ervoor dat ze een andere vorm hebben te vinden in hun leven en werk. Daarvoor hebben ze nieuwe ontdekkingen te doen.

Deze workshop is voor vrouwen die een persoonlijke ontdekkingsreis maken, of willen maken. Als je in een andere levensfase komt, als jij je eigen werk niet meer kunt doen, of je wordt mantelzorger. Je lijf veranderd. Als je te maken krijgt met gebeurtenissen waardoor jij nieuwe of andere keuzes hebt te maken.

Als je niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook niet voor een ander zorgen” is een uitspraak die veel gebruikt wordt en ook klopt. Echter hoe doe je dat dan? Als je lijf niet meer doet wat jij wilt. Als je werk veranderd, of verdwijnt, als je hebt te zorgen voor familie en je het af en toe niet meer weet. Hoe graag je er ook voor de ander wilt zijn je weet het even niet meer. E=

Ontdekken, daar heeft niet iedereen zin in. “laat mij maar” “ik vind het wel goed zo” “wie zit er nu op mij te wachten” “ik heb er de energie niet voor”  Dat er ook nog bij wanneer”?

Gewoon contact met elkaar

Het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Soms kan een kop koffie of een korte workshop je al een stapje verder helpen.  Samen met andere vrouwen ontdekken en plezier ervaren, sparren en lachen met iemand anders kan al veel nieuwe inzichten brengen.

Uitnodiging

Hierbij nodig ik jou uit om te komen op zaterdag 21 april naar de bijeenkomst van FAM in het Forum in Roermond. Zie de bijgevoegde link

http://www.famnetwerk.nl/artikel/nieuwe-datum-congres-een-persoonlijke-ontdekkingsreis

Tijdens de workshop: “Weet wat je uitstraalt”, maak ik graag kennis met je.

Als je van binnen straalt, dan straal je ook van buiten is mijn ervaring en daar ik vaak niet zo veel voor nodig.

Wil je meer weten en aanmelden kan vandaag nog, dat kan via de onderstaande link

https://www.zijactieflimburg.nl/voor-leden/agenda/limburgse-vrouwendag/2317/

Wil je meer over mij weten:

http://www.kernpuntcoaching.com/wie-is-de-coach/

Graag tot de 21e.
Deze pagina delen: