Home
Diensten
Sterk in werk traject
Eenvoudig denken gesprek
Online aan je loopbaan werken
De coach
Blog
Contact

Hoe maak jij je keuzes?

Elke dag keuzes maken

Er gaat geen dag voorbij zonder dat we keuzes hoeven te maken. Dat kan over kleine dagelijkse dingen gaan maar ook over grote zaken die invloed zullen hebben op ons leven en werk.

Deze week staat er een landelijke keuze op het programma en mogen we gaan stemmen. Het blijkt dat er nog niet eerder zoveel zwevende stemmers zijn geweest dan tijdens deze verkiezingen. Mensen weten niet goed wat ze aan de diverse partijen hebben en twijfelen daarbij over hun keuzes.

Heeft het ook te maken met de tijd waarin we leven? Er gebeurt heel veel, het leven gaat snel en soms ervaren we veel onrust om ons heen.

 

Zweef jij ook?

Misschien ben je ook wel een van die zwevende kiezers. Ik ga geen politieke uitspraken doen tijdens dit blog zeker niet, echter wel vragen of je zweeft met betrekking tot de keuzes in je eigen leven.

Sta jij op een kruispunt in leven en werk en weet je niet hoe je de juiste keuzes kunt maken. En wat die juiste keuzes kunnen zijn? Ervaar je onrust door dat je hebt te kiezen en daar misschien totaal geen zin in hebt, maar het moet. Of je wilt nu weleens wat anders maar wat?

 

Ontdekkingstocht

Zou het jouw kunnen helpen om te ontdekken hoe dat zit bij jou? Wat maakt dat je doet wat je nu doet in je werk en in je leven? Is dat bewust zo gekomen of is het je overkomen? Veel informatie en kennis zit al in jezelf, alleen is het verstopt of weggezakt.

Wil je die informatie en kennis tastbaar maken voor jezelf. Het onzichtbare zichtbaar maken, om zo je verdere loopbaan en levensweg vorm te kunnen geven dan wil ik je graag meenemen op ontdekkingstocht. Zodat je rendement uit jezelf kunt halen en je daar goed bij voelt.

 

Hoe gaat dat dan?

Op donderdagavond 30 maart van 19.00 tot 21.30 organiseer ik in Roermond de workshop:

“Rendement uit Talent”

Tijdens deze workshop neem ik je mee op reis naar jezelf op een laagdrempelige, toegankelijke en praktische manier. Zodat je ontdekkingen doet die jou helpen een volgende stap te zetten in de keuzes die jij hebt te maken.

De workshop is gratis toegankelijk en vrijblijvend. Meld je wel tijdig aan het aantal deelnemers is beperkt.
Deze pagina delen: