Home
Diensten
Sterk in werk traject
Eenvoudig denken gesprek
Online aan je loopbaan werken
De coach
Blog
Contact

Eenvoudig denken gesprek

Wil jij binnen 1 gesprek inzicht in je eigen denkproces en of handelwijze?

Het grote voordeel van Edge is dat je binnen een kort tijdsbestek meer inzicht in je denkpatroon krijgt en meer over jezelf leert.

Wil jij de antwoorden vinden waar je naar zoekt?
Heb je behoefte aan een onafhankelijk en eerlijk advies?

En wil je niet de verplichting voor een traject of meerdere afspraken?
Neem dan contact op voor een Edge gesprek.

Werkwijze:
Meldt je vrijblijvend aan via de contactpagina. Ik neem dan contact met je op en we verduidelijken kort je vraag. Komen we tot overeenstemming dan maken we  een afspraak voor een Edge gesprek.
Vind je het prettig om dit vanuit een voor jou vertrouwde locatie te doen dan maken we een skype afspraak. Afspreken op een locatie kan ook.

Locaties waar ik werk zijn:
•    Venlo
•    Roermond
•    Sittard

Het gesprek duurt een uur.
Kosten € 65,- all-in

Iedereen zit wel eens met vragen werk gerelateerd of privé waar je zelf niet uitkomt. Er komt geen schot in. Je komt zelf niet tot het nemen van een beslissing.
Ik worstelde ook met zo’n specifieke vraag. Petra heeft bij mij de EDGE toegepast. En tot mijn verbazing had ik in korte tijd ongeveer 1 uur een passend antwoord op mijn vraag. Opluchting… Ik kon nu een volgende stap gaan zetten. Had ik daar zo lang mee geworsteld?

Petra heeft doeltreffend en op een laagdrempelige manier vragen gesteld aan mij. Wat betekenen bepaalde woorden voor je, benoem voorbeelden etc. om een goed beeld te krijgen van de situatie.
Ze deed dit op een voor mij ontspannen manier met een noot van humor. Het resultaat was dat ze met haar antwoord de kern van mijn vraag/probleem had beantwoord.