Home
Diensten
Sterk in werk traject
Eenvoudig denken gesprek
Online aan je loopbaan werken
De coach
Blog
Contact

Diensten

Naast de diensten die ik zelf het ontwikkeld op basis van ervaring en behoefte van mijn klanten begeleidt ik nog andere trajecten:

  • 2e spoor trajecten
  • Ontwikkeladviezen vanuit het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Een 2e spoor traject is een traject wat door de werkgever wordt ingezet  omdat je vanwege fysieke en of mentale klachten je eigen werk niet meer kunt doen en er geen alternatief is bij je huidige werkgever. Dat is nogal wat,  los van het omgaan met de klachten die je hebt, moet je ook nog op zoek naar ander werk.  Je krijgt te maken met het UWV, een bedrijfsarts een arbeidsdeskundige, je eigen behandelaar.  Hoe daar je weg in te vinden?

Daar help ik je bij.

Stap voor stap rekening houdend met het proces waar jij terecht bent gekomen, vaak door omstandigheden waar je zelf niet op zit te wachten. In de afgelopen jaren heb ik een verschillende 2e spoor trajecten begeleidt.  Het geeft voldoening als iemand zijn of haar weg weer weet te vinden, naar werk en het opnieuw vormgeven van zijn of haar leven en dat werkt op een positieve manier door op de gezondheid.

Ook hiervoor kun je contact opnemen.

Ontwikkeladviezen 45+ Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

In 2019 heb het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid mensen die 45 jaar of ouder waren  de gelegenheid geboden een ontwikkeladvies 45+ aan te vragen.  Als loopbaancoach ben ik geregistreerd bij het Ministerie en je kon als kandidaat voor een bedrag van € 600,- een advies aanvragen. Als je twijfelde over je werk, hoe verder, je arbeidsmarktkansen kon het ontwikkeladvies je daar duidelijkheid in geven. Dit gaf nieuwe ideeën en stimulans om je op de arbeidsmarkt te begeven of om te weten wat je waard was. Dit gaf ook rust en inzicht.
Op dit moment is het subsidieplafond bereikt, echter men is in gesprek met het Ministerie van SZW om dit weer op te starten ook vanwege de snel veranderde arbeidsmarkt ten gevolge van Corona. Hierdoor veel mensen snel en onverwacht hun baan zijn verloren en is er grote behoefte aan loopbaanbegeleiding.

Ik blijf dit volgen, zodra er weer mogelijkheden zijn komt het op mijn website. Uiteraard kun je dit zelf ook volgen onder andere via de website van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Wil je hierop niet wachten lees dan mijn aanbieding die jou op weg helpt naar nieuw of ander werk.