Home
Diensten
Sterk in werk traject
Eenvoudig denken gesprek
Online aan je loopbaan werken
De coach
Blog
Contact

Wie is de coach?

Gedurende meer dan 20 jaar heb ik, Petra Sarkol, met veel plezier en enthousiasme diverse functies gehad op het gebied van re-integratie, loopbaanbegeleiding en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast het ontwikkelen en geven van workshops op dit gebied. Als projectleider heb ik mij tevens bezig gehouden met het opzetten en begeleiden van projecten richting arbeidsmarkt in samenwerking met organisaties, werkgevers en opleidingsinstituten.
Het mooie van het werk vind ik het werken met mensen met heel verschillende achtergronden. Het samen creëren van kansen en bieden van perspectieven. Daarna kunnen mensen het leven weer oppakken worden ze hun eigen leider. Het helpen ontdekken van je eigen kernkracht.

Na deze ervaringen heb ik besloten mijn eigen bedrijf te starten: Kernpuntcoaching. Met Kernpuntcoaching kan ik al mijn ervaringen en wat ik geleerd heb optimaal inzetten om mensen en dus ook jou te begeleiden en de verbindingen leggen die nodig zijn om resultaten te kunnen halen. Op die manier kan ik mijn eigen unieke bijdrage leveren.

Mijn eigen kernkracht ontdekt!

Die weg is niet zonder slag of stoot verlopen. Toch ook die heb ik nodig gehad om te komen waar ik nu ben. Twijfels, onzekerheden, reorganisaties de ene na de andere, gezondheid, familie. Het leven overkwam mij grotendeels in plaats van dat ik keuzes maakte. Totdat ik in aanraking kwam met coaching en daardoor gedrag ging herkennen, inzicht kreeg in mijn denkpatronen en daar invloed op kon nemen. Ik ben het gaan leren door het volgen van cursussen en trainingen en heb anderen geholpen die tegen dezelfde dingen aanliepen waar ik ervaring mee had. Ik heb keuzes gemaakt en ben gestart met Kernpuntcoaching een goede stap richting mijn doel.

Maar het liep nog niet zoals ik wilde er was nog iets dat opgelost moest worden, ik kwam er zelf niet bij. Toen kwam Quaning op mijn pad. Zelf heb ik het Quaning-RG program personal gevolgd en dat heeft mij de laatste zet gegeven die ik nodig had, met nog steeds een blijvend en duurzaam resultaat. En ik wist dat wil ik leren daar kan ik mensen verder mee helpen, dan kom ik echt met mensen tot de kern waar het om draait en dan kunnen mensen hun kernkracht ontdekken en hun eigen leider worden. Ik weet wat ik te doen heb wat mijn unieke bijdrage is en dat gun ik anderen ook. Dat is mijn kernkracht om anderen daarbij te begeleiden.

Het weten ervaren

Door te ervaren kom je te weten en door te weten maak je keuzes die bij jou passen. Wat ervaar jij nu en wat wil je weten? Wil je eindelijk resultaat door inzichten de keuzes kunnen maken die bij jou passen, neem dan contact met mij op.